Anderslövsrallyt 10/4


I fint vårväder begav sig teamet till Anderslövsrallyt för att göra gruspremiär med bilen och få ytterliggare träning inför kommande viktiga tävlingar. Dagens tävling bestod av 7 stycken specialsträckor. 
SS1 började bra men en liten snabbvisit på ett gärde gjorde att killarna tappade ett par sekunder. 2a på sträckan ett par sekunder efter snabbaste man.
Andra sträckan flöt på ok men man tappade ytterliggare ett par sekunder upp till H.Persson som var snabbast.
På SS3 började killarna bli varma i kläderna och fick till en bra sträcka vilket resulterade i en total sträckvinst!
Dagens sista sträcka innan service var på en väg av lite sämre kvalitet med mycket stora stenar. Här tog killarna det lite lugnare för att inte köra sönder bilen men man missade tyvärr lite i ett vägbyte och tvingades backa. Här rann sekunderna iväg och man tappade ytterliggare lite tid men var fortsatt totaltvåa i tävlingen.
På servicen tittade man över bilen innan man begav sig ut till SS5 som var en repetition av SS1. 
-På väg ut till SS5 dog bilen mystiskt ett par gånger men startade direkt igen. När vi sedan släppte upp kopplingen i starten av sträckan så gick medbringaren i kardanen av så det var tyvärr bara att rulla bilen till sidan. Riktigt surt men nu får vi hem och reparera. Vi får försöka ta med oss det positiva från tävlingen. Vi har fått köra en del SS mil och kännt på bilen på grusunderlag. Vi fick till en del bra tider och överlag känns bilen bra berättar Krisitan.

Resultat från tävlingen finner ni här

 

Transportservice i Svenljunga AB

KJmotorsport, Varbergsvägen 172, 51561 Svaneholm,Tel 033-294710