Nyheter

<< tillbaka


LIMA TÄVLINGEN

Lite resume´ från Limas tävling LBC ruchen.

Så var det dax för vinterns höjdar tävling LBC ruchen med statr o mål i Lima några mil söder om Sälen. Mekaniker denna gång var Bjarne, Gert och Sebbe. Efter våran test runda på fredagen så kändes allt kanon vi var laddade till 100%.

Första ss var ca 16 km. Fick inte till det riktigt med var hyffsat nöjd. VAR CA 12SEK efter söderqvist som var klart snabbast på sträckan. Nu var det service och sedan var det dax för den korta ss2 sedan direkt till den längsta sträckan för hela året ss3 som mätte hela 39km.

Var nog lite för focuserad på den långa sträcken för jag fick inget bra flyt på den korta ss2 heller. Trotts detta låg vi på en 6plats.
På den långa skulle det avgöras. Nu hände det som inte skulle hända , vi gled ut lite i en avåkar sväng och fastnade i snövallen, tog ca 45 sek innan vi kom låss. Efter det var de svårt att focusera. Gjorde naturligtvis ett mistag till och snurrade, tappade ytterliggare ca 20 sek på detta.

När vi kom in för sista service var jag väldigt uppgiven, trodde knappt de var sant när Fredrik kollade i resultat listan och vi fort farande låg bland dom tio bästa.
Nu skulle det laddas max på sista. ss4 var 27km lång och det var mycke kvar av tävlingen. Lyckades riktigt bra på sista var sträck fyra i klassen och inte långt från dom första. Vi lyckades köra upp oss några placeringar och slutade trotts allt på en 7 plats.

Sumering av vintern.
Tycker att vi har höjt oss tempo mässigt i år och har visat att när allt stämmer kan vi kanske till o med vinna mot dom bästa på vinter före.

Nu ser vi fram emot grus säsongen. Premiär blir 4 April i Trelleborg.

Mvh Kristian

Transportservice i Svenljunga AB

KJmotorsport varbergsvägen 172, 51561 Svaneholm,Tel 033-294710