Jag heter Lars Johansson och är född 1972. Jag bor på landet utanför Fristad och lever singelliv. Jobbar som tekniker på Svaneholm Bil & Motor, vilket mestadels innefattar avancerad felsökning på bilens olika driftsystem.             
                                                                                                                   
Jag tävlar för Kullings MS (www.kullingsms.se) och kör Volvo Original Cup (www.volvooriginal.com). Är i dagsläget c-förare men hoppas väl kunna få lite uppklassningpoäng och avancera vidare.

Jag har hållt på med motorsport sedan 15 års ålder. Började med att köra folkrace ett par år och tog rallylicens -90. Jag åkte med som kartläsare till min bror (Peder Johansson www.voc.se/johansson.rally).

Vi körde väldigt sporadiskt fram till -97, då en ny vagn såg dagens ljus. Också detta var en Volvo-originalare, men ett mycket bättre bygge. I samband med detta gjordes också min debut som chaufför, jag fick åka 8 tävlingar innan jag blev placerad i högerstolen igen (passade bäst där enligt brodern). Nu satsade vi på att åka Sverigeserien (Volvo-originalarnas egen SM-serie). Bästa placering blev 3a -99, 2a -00  totalt i c-klassen .

Min bror och jag avslutade vårt samarbete -04. Då var det tänkt att jag skulle bygga klart min bil som hade stått på tillväxt redan då i två år och tävla själv säsongen -04. Tanken på en ultraoriginalare hade slagit mig, d.v.s. en bil som har alla prydnadslisterna kvar, men det blev inte riktigt så för jag fick erbjudande att åka med som kartläsare åt klubbkompisen Andreas ”Keppen” Lennartsson  Där gick säsongerna -04/-05 med mycket skoj och bra bilåka.

Sedan har det blivit ett antal inhopp som co-driver åt andra Kullingsåkare. Tog mig i kragen på semestern -06 och fixade ihop bilen. Debuten avklarades i Götene med Kristian Lennartsson som co-driver. Den tävlingen resulterade i en 9:e plats i klassen. Bilen funkade perfekt, enda smolket var en krånglande intercom. I andra tävlingen som gick i Trollhättan så blev det en 5:e plats denna gången med Jimmy Wessbo i högerstolen. Samma envetna fel på intercomen var kvar, men bilfan gick bra i alla fall.

Nu väntar säsong 2007 å då ska de bli åtminstone en sladd för mycket!